октомври 06, 2022

Райна и Константин в опасна близост на Наградите на Планета

https://kliuki.net/kliuki/rayna-i-konstantin-v-opasna-blizost-na-nagradite-na-planeta/142802 Kliuki.net
Райна и Константин в опасна близост на Наградите на Планета

Райна и Константин не спрели да се закачат зад кулисите на Наградите на Планета

Райна и Константин се разделиха преди години, но бурната им връзка все още занимава умовете на феновете им. Макар да отрича, почитателите са убедени, че Райна все още има чувства към бившия си и е готова на всичко, за да си го върне. Поведението й по време на репетициите за Наградите на Планета, а и на самото шоу, потвърждават това.

[caption id="attachment_63275" align="alignright" width="238"]Райна и Константин Райна и Константин[/caption]

Очевидци издават, че Райна и Константин не се отделяли един от друг зад кулисите. Инициативата, естествено, била на певицата. Тя стояла нон стоп покрай него, търкала му се и всячески се чудела как да го закача. Усилията й не останали напразни и всеизвестният коцкар буквално се разтапял от вниманието на бившата си половинка и не се свенял да й отвръща със същото, научиха от "Всеки ден", цитирани от hotarena.net.

"Изглеждаха като влюбени. Коцето съвсем забрави, че е женен и има дете", свидетелстват хора от екипа на Планета. Опасната близост между Райна и Константин обаче никак не се понравила на съпругата на изпълнителя - Надя. Която била оставена да го чака във ВИП ложата. Дочула какво става между Райна и Константин зад гърба и обаче вбесената блондинка веднага отишла зад кулисите, за да следи изкъсо ситуацията. Ядосаната съпруга дори заплашила певеца, че ако не внимава как се държи, вечерта няма да го пусне да се прибере.

Всичко това доставяло изключително удоволствие на Райна. Лютата македонка си умирала от кеф да дразни съперницата си и не само, че не спряла със закачките си към Константин, ами дори станала още по-активна с авансите си, щом Надя се появила.