април 24, 2024

Райна - нежна и естествена, докато беше с Коцето (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/rayna-nezhna-i-estestvena-dokato-beshe-s-koceto-snimki/144947 Kliuki.net
Райна - нежна и естествена, докато беше с Коцето (Снимки)

Райна беше самата прелест, преди да реши да се окепази с операции на джуките

Райна беше една от малкото поп фолк певици, които държаха на естествената си визия. Преди. Докато имаше връзка с колегата си Константин, пилето на поп фолка държеше да изглежда естествена и можеше да се похвали, че няма нито една корекция по себе си. Феновете й също я харесваха изключително много и се кефеха, че любимката им се различава от останалите пластмасови чалгаджийки, със силикон навсякъде по себе си и тонове грим.

[caption id="attachment_82019" align="alignright" width="300"]Райна беше естествена, докато беше с Коцето, за разлика от сега Райна беше естествена, докато беше с Коцето, за разлика от сега[/caption]

След като се раздели с Коцето обаче Райна явно реши, че е дошло време, да промени нещо по себе си. И за ужас на почитателите, прецени, че това трябва да са джуките й. Които и преди интервенцията си бяха достатъчно плътни, цъкат с неодобрение фоумци. Но изглежда не достатъчно за Райна.

РайнаМакедонското девойче си набуха доволно количество силикон в устните, които в момента имат безобразни размери. И по-скоро загрозяват нежното й лице, отколкото да я разхубавяват, коментират онлайн потребителите.

Очевидно обаче Райна се харесва в този си вид, тъй като не прави нищо, за да се отърве от гигантските си изкуствени джуки. Което пък не се харесва особено на феновете й. Почитателите на звездата се притесняват, че това е едва началото и в един момент любимката им ще прибегне до скалпела, за да си слага скули като повечето си колежки и разбира се, задължителният силикон в бюста.

"От естественото, красиво момиче, което ходеше с Коцето, почти няма и следа", недоволстват форумци.