април 23, 2024

Райна няма да се маха от „Пайнер” – ето как стоят нещата с проблемите й!

https://kliuki.net/kliuki/rayna-nyama-da-se-maha-ot-payner-eto-kak-stoyat-neshtata-s-problemite-y/142488 Kliuki.net
Райна няма да се маха от „Пайнер” – ето как стоят нещата с проблемите й!

Райна категорично няма да се маха от „Пайнер”, а и твърди, че проблеми с шефа си няма

 

Райна направи изявление по отношение на проблемите си в „Пайнер”!

Тя твърди, че просто такива няма… Това може да е успокоително за феновете й, които се притесниха през седмицата, че певицата ще се маха от фирмата, защото е в конфликт с шефа си, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_60997" align="alignright" width="300"]Райна няма да се маха от "Пайнер" - проблеми не били налице Райна няма да се маха от "Пайнер" - проблеми не били налице[/caption]

По думите на Райна дори имало доказателства за обратното, писа hotnews.bg след статия на signal.bg. Нейните участия били доста и не й липсвали такива, всичко било обявено на страницата на музикалната компания.

В момента не можело да се говори за криза, тъй като Райна е категорична, че е във възход. От време на време просто си взимала почивка, за да се вдъхнови наново и да продължи за твори, сподели още самата тя.

Причините да се оттегля спонтанно през определени периоди е и личният й живот.

Райна заявява твърдо, че просто не е роб на работата си, затова го прави и обръща внимание на близките си. Тя обаче нямала намерение да демонстрира щастието си пред всички, за да убеди някого в истината. Райна вече не живеела в миналото си и гледала напред към новите хоризонти. Явно Пилето на фолка все така ще радва обожателите си, а и загатва, че има любим, но го държи в тайна.

А вие как ще коментирате изказването на Райна?!