април 25, 2024

Райна страда за Коцето, вече не го крие

https://kliuki.net/kliuki/rayna-strada-za-koceto-veche-ne-go-krie/144933 Kliuki.net
Райна страда за Коцето, вече не го крие

Райна най-накрая потвърди слуховете, че все още не е прежалила бившия си

Райна страда за Коцето и вече не го крие. Певицата се е отдала на спомените си от връзката с певеца, който вече има друга жена и дете от нея. В страницата си във Фейсбук македонското девойче качи цял куп снимки от една от съвместните си почивки с Константин по времето, когато двамата все още се наслаждаваха на любовта си.

[caption id="attachment_81935" align="alignright" width="300"]Райна още мисли за Коцето Райна още мисли за Коцето[/caption]

Става въпрос за пътуването на двойката в Кан, Ница и Монако през 2008 година, а на кадрите Райна и Коцето изглеждат по-влюбени от всякога. Това за пореден път подхрани слуховете, че изпълнителката все още страда за бившата си половинка, макар да твърди, че той е отдавна затворена страница в живота й. Нещо повече, певицата неведнъж е изтъквала, че именно тя е зарязала гаджето си, тъй като не е могла да изтърпи постоянните му изневери и лъжи.

Защо обаче продължава да напомня на света за връзката си с него, чудят се форумци? Онлайн потребителите са категорични, че Райна съвсем спокойно би могла да подбере кадри от почивката си, на които Коцето липсва.

Явно обаче звездата все още мисли за тези моменти, убедени са феновете, научиха от hotarena.net. Или просто иска да дразни съпругата на бившия си Надя, смеят се форумци.

[gallery link="file" ids="81936,81937,81938,81939,81940,81941,81942,81943"]