май 06, 2024

Разказа им играта: Нелина показа тяло за грях (СНИМКИ)

Певицата се отправи на екзотично пътешествие

https://kliuki.net/kliuki/razkaza-im-igrata-nelina-pokaza-tyalo-za-gryah-snimki/217262 Kliuki.net
Разказа им играта: Нелина показа тяло за грях (СНИМКИ)

По традиция в началото на годината Нелина бяга на топло. Тази година не направи изключение.

Изпълнителката на тоталния хит „Бял мерцедес“  не издава къде е, но за сметка на това качи доста снимки по бански. По този начин скри шапката на младите си колежки и със сигурност е спечелила завистта им.

Нелина позира по бански край тюркоазените води на океана, а фенове я сравняват с фотомодел. Дългокраката изпълнителка смая със тяло, на което дори 20-годишните биха завидели.

52-годишната певица се счита за една от най-красивите в бранша. Където и да отиде събира мъжки погледи. Но на тази си почивка тя е с "охрана". Не говорим за гадже, а за нейния син Кристиян, който също виждаме пораснал и възмъжал и със сигурност вече разбива женски сърца.

За нещастие колкото и да е красива, на Нелина не й потръгна в любовта. През годините така и не чухме да е  създала сериозна връзка. Тя дори възпя мъката си в балада, която се превърна в тотален хит.

И до днес се  пази в тайна кой е бащата на детето й. Фактът, че Нелина кръстила сина си с името Кристиян още повече засилил спекулациите, че детето й е от Динев, чието рождено име е Константин.

Източник: blitz.bg