юни 10, 2023

Роксана мълчи за бебето от суеверие

https://kliuki.net/kliuki/roksana-malchi-za-bebeto-ot-sueverie/142813 Kliuki.net
Роксана мълчи за бебето от суеверие

Роксана призна с половин уста, че е бременна, крие за бебето от суеверие

Фолк певицата Роксана е бременна, но крие за бебето от суеверие. Изпълнителката изненадващо напусна вчера „Къртицата“ с мотива, че не може да издържи в състезанието и иска да си тръгне. Неочакваното й излизане обаче предизвика доста бурни реакции в мрежата. А Иван в прав текст я попита дали не е бременна.

Роксана не пожела да отговори на този въпрос, но в „Жените говорят“ днес с половин уста призна, че може би е бременна. „От суеверие не искам нищо да казвам, но ако съм бременна ще раста напред и това е“, с усмивка заяви изпълнителката.

[caption id="attachment_63378" align="aligncenter" width="300"]Роксана призна, че е бременна, крие от суеверие Роксана призна, че е бременна, крие от суеверие[/caption]

Думите й бяха приети от зрителите като потвърждение, че очаква бебе, но просто не желае да говори за него. За разлика от снощи, днес Роксана пристигна в предаването усмихната, щастлива и доволна, че вече не е част от шоуто.

[caption id="attachment_63379" align="aligncenter" width="300"]Певицата напусна по свое желание "Къртицата" Певицата напусна по свое желание "Къртицата"[/caption]

Изпълнителката доста уклончиво коментира внезапното си напускане. Тя се изказа изключително позитивно за всички участници, включително и за Кети. „Кети си има проблеми, и просто иска да говори за тях. Проблема е, че в базата всички сме напрегнати, за да я слушаме“, сподели още Роксана. Самата певица призна, че и самата тя е искала да сподели собствените си проблеми с останалите, но въпреки това е решила да запази мълчание, за да не ги натоварва.