май 06, 2024

Розовата актриса от “Хелс Китчън” показа любимата (Владимира и партньорката ѝ интимничат на плажа – Фото)

Една от най-провокативните участнички в шоуто определено няма какво да крие

https://kliuki.net/bg-kliuki/rozovata-aktrisa-ot-hels-kitchan-pokaza-lyubimata-vladimira-i-partnyorkata-intimnichat-na-plazha-foto/222042 Kliuki.net
Розовата актриса от “Хелс Китчън” показа любимата (Владимира и партньорката ѝ интимничат на плажа – Фото)

Пред цяла България тя открито обяви, че се вихри като порноактриса. Атрактивните ѝ занимания сякаш изместиха обектива от способностите ѝ в кухнята, още повече че без никакво притеснение споделяше пикантни подробности от работата си.

Днес Владимира от “Хелс Китчън” вероятно продължава да се развива в професията си и се наслаждава на затоплящото се време в Барселона. Един от последните ѝ кадри в Инстаграм извади на показ и партньорката ѝ в любовта. Двете дами се намират на пустеещ плаж и не се притесняват да интимничат и пред камерата. Показателен е и коментарът към снимката – розовата актриса представя истинската си любов.

Така Владимира най-сетне показа гаджето си. Двете са заедно от дълго време и явно любимата ѝ няма нищо против професионалните ѝ занимания в порноиндустрията. Въпреки че с кулинарното предизвикателство у нас не се получи, животът за звездата в голото кино продължава.

Бургазлийката открива света на порното съвсем случайно – под влияние на приятелка. Впоследствие браншът явно ѝ харесва, а големите риби я забелязват. Връзката ѝ с испанската любима пък е сериозна и дамите мечтаят за семейство и деца. Двете си партнират и пред камерата и предвид заниманията си нямат особени задръжки.

Източник: bgdnes.bg