април 28, 2024

Рязко забогатя: Вижте новата придобивка на Александра Богданска

Моделката се нанесе в свой дом малко преди Коледа

https://kliuki.net/kliuki/ryazko-zabogatya-vizhte-novata-pridobivka-na-aleksandra-bogdanska/216794 Kliuki.net
Рязко забогатя: Вижте новата придобивка на Александра Богданска

Александра Богданска постигна две отдавнашни свой цели. Едната е ново собствено жилище, а другата – ново гадже. Тя е направила мащабен ремонт.

Да има свой апартамент Алекс иска от години. Това желание се превърна в ябълката на раздора с бившия й Даниел Петканов. Те спореха по темата и той не искаше жилище. Щял да чака да поевтинеят. Да, но моделката е амбициозна и упорита и постигна целта си.

"Нямам търпение да украся, да създам уюта и като поканя нашите, да се гордеят с това, което съм успяла да постигна", сподели моделката. За вечерята със семейството си Александра Богданска поканила дама, която се занимава професионално с подреждането на маси за празничен повод или пък без такъв. По-късно тя помогнала и в подреждането и организирането на целия й дом, а именно на всички шкафове и гардероби.

Александра винаги е искала мъж, който да изкарва повече пари от нея. Оказа се, че Даниел е мързелив и тя не можа да го изтърпи. Към днешна дата вече е намерила мъж, който да отговаря на очакванията й. Тя не крие, че и е отнело  доста време да забрави Даниел.

Източник: Plovdiv24.com