април 27, 2024

Сдушиха се: Натали Трифонова и Емануела обикалят дискотеките

Двете прекарват време заедно извън „Dancing stars“

https://kliuki.net/kliuki/sdushiha-se-natali-trifonova-i-emanuela-obikalyat-diskotekite/218969 Kliuki.net
Сдушиха се: Натали Трифонова и Емануела обикалят дискотеките

Емануела и Натали Трифонова са станали приятелки и прекарват свободното си време заедно. След последния лайф двете решили да разпуснат и да отидат на дискотека. Избрали за целта участие на Джена.

Двете красавици се раздадоха на макс, което си пролича по сторитата им в Инстаграм. Джена от своя страна лично отиде на тяхната маса, за д аги поздрави с няколко песни.

Остава загадка защо са излезли само двете, а към тях не са се присъединили и други участници от предаването, най-вече техните танцувални партньори. Носят се слухове, че всички в шоуто им завиждат, понеже се справят най-добре. Запознати издават, че двете са се превърнали в черните овце.

Говори се още, че Емануела има секс афера с партньора й от предаването-Иван Карастоянов. Палавата певица си харесала танцьора, с когото се изявява в риалитито на Би Ти Ви, набързо го свалила и преспала с него, издават запознати от шоуто. Изпълнителката е истинска мъжемелачка и не си поплюва, ако си хареса някой младок. Винаги ходи с 25-30 годишни лъвчета. Емилия, както е истинското име на певицата, е известна със скандалините си връзки, които стават медийно достояние.

Източник: blitz.bg