September 08, 2024

Сериозно прекали с разкрасяването: Галена Великова се обезобрази

Феновете й са в шок от начина, по който изглежда

https://kliuki.net/kliuki/seriozno-prekali-s-razkrasyavaneto-galena-velikova-se-obezobrazi/227373 Kliuki.net
Сериозно прекали с разкрасяването: Галена Великова се обезобрази

Галена Великова сериозно прекали с разкрасяването. Постът й трупа реакции в социалните мрежи.

Съдийката в „Dancing stars” е доста суетна жена. Този път направо се оля в премахването на несъвършенства. Остана без пръсти на краката. На тяхно място е сложила пръсти на ръце.

Куриозният кадър е поставен в Интаграм. Нейните последователи не са очаквали от нея такива извращения.

"Вълните на морето ми помагат да се върна при мен!", пък пише Галена над фотоса. И поне засега под него преобладават комплиментите за безупречния й външен вид. Скоро обаче, ще се появят и всички останали - заради фотошоп издънката.

Галена Великова е вицешампион на България по спортни танци за 1995 г. и 5-кратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци.

Най-доброто й международно спортно постижение е второто място на Европейската купа във Венеция от 2004 г.

Над 15 години Галена живее и работи в Гърция, където е собственик на верига танцови училища за стандартни, латиноамерикански танци, хип-хол и R&B - "Galena’s Dance Studios".

През 2008 г. е главен съдия в танцувалното шоу Baby Dance в Гърция, предаване по формат на ВВС. През последните седем години е хореограф и треньор на шампионите на Гърция и Турция, както и на повечето двойки финалисти в конкурсите по латиноамерикански танци в тези държави, вкл. България. Омъжена е за бизнесмена Константинос Хайнас.

Източник:  blitz.bg