април 13, 2024

Симона Евгениева плаши с целулит и паласки (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/simona-evgenieva-plashi-s-celulit-i-palaski-snimki/145718 Kliuki.net
Симона Евгениева плаши с целулит и паласки (Снимки)

Симона Евгениева не впечатлява с особена визия и от към тялоСимона Евгениева не се хареса на зрителите, които не я одобряват за Мис България

Симона Евгениева предизвика жестоки дебати след като беше коронясана за новата Мис България. Госпожицата от Монтана не се хареса на доста голяма част от зрителите на конкурса и те не скриха възмущението си от избора на журито. Който избор породи съмнения, че конкурсът за най-красива българка за поредна година е нагласен и титлата е била разпределена при кого ще отиде предварително.

[caption id="attachment_87056" align="alignleft" width="300"]Симона Евгениева с неприятни паласки и целулит Симона Евгениева с неприятни паласки и целулит[/caption]

Бърза справка показва, че действително Симона Евгениева не блести с кой знае каква визия не само в лице, но и от към тяло. 20-годишната манекенка на Ексмодел Груп си е направо груба в тялото като старите й снимки разкриват доста нелицеприятни паласки и дори целулит в областта на талията.

От kliuki.net се сдобихме със снимки от портфолиото на новоизбраната най-красива българка, на които ясно се вижда не дотам съвършеното й тяло. Което е съвсем в реда на нещата за едно младо момиче. Когато това момиче е с претенции да е най-красивата в България обаче, тогава нещата придобиват по-различни очертания, коментират онлайн потребителите.

"Не може да претендира за първа красавица, а да изглежда по този ужасен начин", категорични са форумци. Които за пореден път не скриха убеждението си, че конкурсът Мис България е нагласен.

"Вярно, че всички кандидатки бяха ужасни, ама тук таме имаше някоя що годе чаровна. Можеше нея да изберат", недоволстват феновете. Припомняме ви, че след края на конкурса се появи информация, че Симона Евгениева е управител във фирмата-съорганизатор на конкурса. И по този начин се е уредила с титлата.

Докато фаворитката на публиката - Паулина от Бургас, дори не попадна в челната петица.

Симона Евгениева Симона Евгениева Симона Евгениева Симона Евгениева Симона Евгениева