февруари 02, 2023

Слави с ултиматум към Мартина: Роди ми наследник!

https://kliuki.net/kliuki/slavi-s-ultimatum-kam-martina-rodi-mi-naslednik/142443 Kliuki.net
Слави с ултиматум към Мартина: Роди ми наследник!

Слави много се ядосал, че Мартина го поставя в такова положение и се скарали жестоко, като няма изгледи за сдобряване

[caption id="attachment_60705" align="alignleft" width="300"]Слави и Мартина Слави и Мартина се скараха за бебе[/caption]

Слави постави деликатен ултиматум на Мартина, а именно – да му роди наследник. Докато допреди няколко месеца Трифонов бе този, който се дърпаше от семейни отношения, днес той е настоятелният. За съжаление, Мартина обаче не е на неговата вълна.

Танцьорката ревностно си пазела свободата и тактично обяснила на Слави, че за разлика от него, тя е още доста млада и има време да мисли за деца. А и една бременност ще я лиши от вечерните участия. Затова му отказала, писа HotArena.net, цитирайки „Всеки ден“.

Покрай детското шоу пък Слави толкова се ентусиазирал да става татко, че поставил ултиматум на танцьорката: или ще ми родиш наследник, или се разделяме.

Но Мартина имала и друга, по-важна за нея причина да се отдръпне от майчинството. Гаджето на Дългия била категорична, че няма да роди без брак. Затова решила да бъде твърда и да постави ребром въпроса пред шефа си: или ще се оженим, или няма деца.

Тук различията между тях вече стават непреодолими и двамата сериозно се скарали. Слави винаги е бил много против брака и смята да си остане заклет ерген.

„Шефът много се ядоса, че Мартина го поставя в такова положение и се скараха жестоко. Може и да не се сдобрят“, коментират под сурдинка от екипа на Слави.