април 27, 2024

След дълги години: Галена сложи край на връзката си

Началото на новата година започва с голяма промяна за изпълнителката

https://kliuki.net/kliuki/sled-dalgi-godini-galena-slozhi-kray-na-vrazkata-si/216489 Kliuki.net
След дълги години: Галена сложи край на връзката си

Очаква се Галена да обяви съвсем скоро новината за раздялата си с гиганта „Пайнер“. Тя прекара дълги години там, а именно те я изстреляха на върха. Фолкпевицата е взела кардинално решение да продължи да се самопродуцира и е прекратила договорните си отношения с музикалната компания на инж. Димитър Димитров. Не е ясно по какъв начин са се разделили двамата, дали са останали в добри отношения.

Ясно е само, че мегазвездата не фигурира никъде в „Пайнер“. Припомняме, че Галена е част от "Пайнер" от 2003 г., като през 2021-ва се заговори, че договорът й с фирмата е изтекъл и тя не иска да го подновява - липсва от новия календар. Галена мълчи за големите промени в живота си. Очакваме съвсем скоро да проговори.

 Галена през годините буквално се изстреля на върха. Участията са й невиждан купон, а тя самата няма слаба песен. Дуетът й с Емрах “Eргенът“ миналата година взриви всички класации. Малки и големи запяха с пълно гърло. Надяваме се, че раздялата с гиганта „Пайнер“ няма да се отрази на бляскавата кариера на звездата.

Източник: blitz.bg