юни 23, 2024

След хейта: Ще гледаме ли Ивка Бейбе в „Биг брадър“?

Варненката има опит с риалити формати

https://kliuki.net/kliuki/sled-heyta-shte-gledame-li-ivka-beybe-v-big-bradar/224871 Kliuki.net
След хейта: Ще гледаме ли Ивка Бейбе в „Биг брадър“?

Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, заяви, че иска да влезе в „Биг брадър“. За нея това е голямо предизвикателство. Тя обича да поставя психиката си на кръстопът.

Преди години напастта е била в онлайн риалити, което много прилича на „Биг Брадър“. Брюнетката бе една от любимците в къщата на инфлуенсърите и иска отново да изпита чувството. Ива не се притеснява от камерите на живо, които ще са зад огледалата, както и да се разхожда по бельо.

„Мисля, че реалността, в която живеем, има нужда от социална изолация“, споделя инфлуенсърката.

Есента се очертава като празник за любителите на риалити формати. Новината за връщането на Биг Брадър в ефир след дълги години прекъсване предизвика вълни от ентусиазъм. Новият сезон на Биг Брадър има за цел да възвърне интереса към реалността на “обикновените хора”, като същевременно разклати обществените норми и предизвика сериозни дебати.

Сред потенциалните участници са личности, които обещават да направят предаването още по-интригуващо и обсъждано – от екстравагантния Маг Папазов до претендентката за короната на “Мис Плюс Сайз”, Ваня Великова, и транссексуалният Рашия, които не се колебаят да покажат отблизо своите животи.

Източник: flagman.bg