април 28, 2024

След като Алекс го натири: Даниел Петканов обяви сензационна новина

Лудият репортер прави политическа кариера

https://kliuki.net/kliuki/sled-kato-aleks-go-natiri-daniel-petkanov-obyavi-senzacionna-novina/218807 Kliuki.net
След като Алекс го натири: Даниел Петканов обяви сензационна новина

Раздялата с Александра Богданска не се отразява добре на Даниел Петканов. Налегнали са го налудничеви мисли. На този етап има планове да прави политическа кариера.

Той разкри плановете си в социалните мрежи. Твърде много си е повярвал, като иска да се кандидатира за президент. Изчаква само да навърши 40 години.

Да, правилно прочетохте - амбициите на Петканов очевидно са големи, но той ще трябва да изчака 2-3 години, тъй като това е едно от изискванията за този пост.

Бившият на Алeкс даже обяви какъв ще е основният му приоритет в кампанията.

"Предлагам иновативен и радикален подход за борба с корупцията, която според мен е корена на всичко лошо в България. Взимали ли са подкуп? Злоупотребявали ли са със служебното си положение в последната една година? Тези въпроси да бъдат задавани веднъж в годината пред детектор на лъжата", заявява Петканов. На всичко отгоре смята да вземе за съветник Николай Витанов.

Даниел не е първата известна личност, която се цели в политическа кариера. Наскоро Криско заяви, че ще се кандидатира за кмет на Габрово и ще направи малък оазис в града. Интересен факт е, че много фенове го подкрепиха.

Източник: blitz.bg