September 19, 2024

След раздялата: Къде си почива Радина Кърджилова

Актрисата е с колегата си от Народния театър Пламен Димов

https://kliuki.net/kliuki/sled-razdyalata-kade-si-pochiva-radina-kardzhilova/230535 Kliuki.net
След раздялата: Къде си почива Радина Кърджилова

Радина Карджилова показа новия си начин на живот след бурната раздяла с Даян Донков. Тя е на романтично пътешествие в Париж в компанията на новото си гадже Пламен Димов. Двамата изживяват красива любовна връзка.

Веднага след първия учебен ден актрисата стегна куфарите.  Нейни приятели твърдят, че е толкова щастлива, че не обръща внимание на злобните изблици на бившия си. Той на няколко пъти се опита да я захапе публично.

„Радина е красива, но с красотата се свиква“, посече я наскоро в интервю Донков. Малко по-късно в пост в Инстаграм Кърджилова заяви, че няма намерени да отвръща на жлъчните му коментари.

Пътуването на Кърджилова до Париж е било по работа, но тя вече не може да живее без новия си любим и го взима със себе си.

"Благодаря ви за невероятната вечер! Париж през нощта…любящ, нежен, бляскав, романтичен..точно както го обичам..", написа красавицата и показа красиво аранжирана маса от вечеря, която е била по повод представяне на нов аромат от популярната френска марка Chloe. За ивента Кърджилова е в красива бяла рокля, а заради късата и прическа прави препратка към Мерилин Монро.

Източник: hotnews.bg