май 04, 2024

След токсичната връзка с Мартин Елвиса: Емануела отново на крилете на любовта (СНИМКИ)

Певицата намери нова изгора

https://kliuki.net/kliuki/sled-toksichnata-vrazka-s-martin-elvisa-emanuela-otnovo-na-krilete-na-lyubovta-snimki/221942 Kliuki.net
След токсичната връзка с Мартин Елвиса: Емануела отново на крилете на любовта (СНИМКИ)

Емануела побърза да се похвали в социалните мрежи, че има ново гадже и той е романтик. Тя не издава самоличността на мъжа до себе си. Възможно е да е женен, а Емануела прави всичко възможно да го разведе.

Тя сподели няколко сторита, на които се виждат романтичните изненади. Двамата са били на морския бряг, а изкусителката е получила букет червени рози а в средата с бели изписана първата буква от името на певицата.

По-късно цялото име на изпълнителката  бе на морския пясък. Всички се питат кой е влюбеният мъж. Тръгнаха спекулации, че именно е партньорът й от „Денсинг Старс“ Иван. Тя като че ли потвърждава тези слухове, тъй като след края на шоуто не спира да го хвали и да качва техни общи снимки. "Винаги ще помня забавните моменти в залата и тези в които Иван ме измъчваше със сериозни тренировки, разбира се", пише Емануела.

За последния си партньор Калоян мълчи. Припомняме, че  Иван бе заставен от жена си да спре да танцува с певицата или го зарязва. Дали пък привличането му към Емануела е толкова силно, че да рискува брака си или това са само слухове на зложелатели - ще разберем със сигурност във времето.

Източник: blitz.bg