май 08, 2024

Смях! Андреа се точи на… Кирил Петков! (Бившата на Кобрата търси запознанство с премиера в оставка)

https://kliuki.net/kliuki/smyah-andrea-se-tochi-na-kiril-petkov-bivshata-na-kobrata-tarsi-zapoznanstvo-s-premiera-v-ostavka/166512 Kliuki.net
Смях! Андреа се точи на… Кирил Петков! (Бившата на Кобрата търси запознанство с премиера в оставка)

Фолкаджийката Андреа е хвърлила око на премиера в оставка Кирил Петков, узна Kliuki.net.

Блондинката не се познава с политика, но упорито търсила начини да се срещне с Петков, като дори заявила пред приятелки, че би пяла безплатно за него и „Продължаваме промяната”.

„Много го хареса визуално, направо е като обсебена и само говори за Кирил. Иска да вземе мястото на Лена Бориславова, ама едва ли ще я огрее” – коментираха близки до блондинката, които са запознати със симпатиите й.

Само преди няколко седмици Андреа призна, че се носи на крилете на любовта, но не разкри кой е щастливецът. Бившата на Кубрат Пулев дори заяви, че е влюбена, но пропусна да спомене, че обект на страстта й е Кирил Петков.

В главата на Андреа вече течали романтични сцени как премиерът в оставка отговаря на чувствата й и любовта им става споделена, но това е само във фантазиите й. В реалността премиерът дори не подозира за мокрите сънища на певицата, а и едва ли би отговорил на симпатиите й.  От обкръжението на Петков изключват възможността той да си падне до фолк дивата, дори и за еднократна афера, защото не бил фен на тунингованите мадами.

„Киро никога не би се загледал по Андреа, не знам тя как си представя нещата и бъдещата им любов, но това е само в нейната глава. Колкото и да му се предлага, няма да я огрее” – коментират във фолк средите и се подиграват на бившата на Кубрат Пулев.

Източник: Уикенд