март 23, 2023

СМЯХ! Виж как БГ звезди си бъркат в носа (СНИМКИ+ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/smyah-vizh-kak-bg-zvezdi-si-barkat-v-nosa-snimkivideo/139233 Kliuki.net
СМЯХ! Виж как БГ звезди си бъркат в носа (СНИМКИ+ВИДЕО)

За родните знаменитости бъркането в носа е особено любимо – колкото по-публично е то, толкова по-добре!

[caption id="attachment_34902" align="alignleft" width="217"]На Лили бъркането в носа е най-любимко! На Лили бъркането в носа е най-любимко![/caption]

Въпреки че за нас “звездите” или популярните личности от екрана често попадат в категорията “необикновени хора”, нека не забравяме, че те всъщност не са с нищо по-различни от нас. И по-специално – че имат същите навици като нас. Избягваме да ги демонстрираме на публични места, но понякога просто се изпускаме – е изпускат се и те!

Да вземем например бъркането в носа. Неприятно е да се наблюдава отстрани и обикновено е индикатор за ниска култура, но според най-новите изследвания на учени се оказва, че то всъщност е много полезно за здравето. [caption id="attachment_34903" align="alignright" width="300"]Есил Дюран не пропуска случай! Есил Дюран не пропуска случай![/caption]

Грозният навик всъщност стимулира имунната система на човешкия организъм чрез вкарването на “нужни” микроби, които се борят с вредните микроорганизми в телата ни.

За родните знаменитости бъркането в носа е особено любимо – колкото по-публично е то, толкова по-добре! Питайте Азис, Лили Иванова и Есил Дюран дали обичат да го правят – нищо чудно моментално да забучат пръст в носленце и да ви демонстрират колко любимо им е това занимание.

Разбира се, след останалите им “здравословни навици” се нареждат и бъркане в ушите и гризане на ноктите, но лидер в класацията си остава бъркането в носа. На улицата, в студиото, пред колегите и дори публиката – Лили, Азис и Есил не се срамуват да покажат, че държат на себе си и не биха си позволили да пропуснат малкото, но толкова хубаво удоволствие да поровят в носовете си! Дали да вземем пример от тях?!