април 23, 2024

Снахата на Виктория Бекъм не можела да понася нито нея, нито сина й (Никола Пелц крие мрачни тайни – Подробности)

Любовната история на Бруkлин Бекъм и Никола Пелц не започва като приказка, някои подробности от връзката им объркват феновете

https://kliuki.net/kliuki/snahata-na-viktoriya-bekam-ne-mozhela-da-ponasya-nito-neya-nito-sina-y-nikola-pelc-krie-mrachni-tayni-podrobnosti/202323 Kliuki.net
Снахата на Виктория Бекъм не можела да понася нито нея, нито сина й (Никола Пелц крие мрачни тайни – Подробности)

Никола Пелц и Бруклин Бекъм се запознават на фестивала Коачела през 2017 година. Богаташката наследница обаче не харесва от пръв поглед сина на Бекъмови. В продължение на 5 години той се закача с братята на Никола, но тя е категорична, че не го понася.

Снахата на Виктория Бекъм не можела да понася нито нея, нито сина й (Никола Пелц крие мрачни тайни – Подробности)

На 23 г Никола пише сценарий за филм, в който ще участват брат й Уилям и Бруклин. Амбициозната девойка гони Бруклин от филма, защото непрекъснато я разсмивал с британския си акцент.

Пет години след първата им среща двамата прекарват Хелоуин заедно. След, което започват да се срещат и излизат заедно. Всяка вечер Бруклин я вози с колата си и й показа, че е истински джентълмен. По това време тя се влюбва в него.

Снахата на Виктория Бекъм не можела да понася нито нея, нито сина й (Никола Пелц крие мрачни тайни – Подробности) - Снимка 2

Интересен факт е, че те се сгодяват само след 6 месеца. В  началото изглеждаше, че годеницата е в страхотни отношения със свекърва си. Тя публикува съобщение до Виктория, в което пише:”Ти си ми идол, много те обичам!”

Оказва се, че това е било само за пред хората. Знае се, че Никола изобщо не харесва свекърва си и не може да я понася. За това по време на подготовката за сватбата тя не искаше да им се бърка и това се видя в няколко медийни битки между тях. Като от своя страна Виктория никак не бе доволна , че снахата отнема сина й от семейството, а и между  фамилията на сватовете и тяхната има културни различия.  

Все пак сватбата се състоя, за която бяха похарчени 3 млн долара. Но когато Нелсън Пелц разбра не остана никак доволен.

Снахата на Виктория Бекъм не можела да понася нито нея, нито сина й (Никола Пелц крие мрачни тайни – Подробности) - Снимка 3

Основната грижа на майката на булката и на самата Никола било да скрият колко са похарчили за венчавката. Богаташът искал да я отмени, но жена му се примолила да не го прави, за да не съсипе кариерата на дъщеря им.

Сега обаче Никола и Бруклин са смятани за една от най-популярните двойки днес.