април 27, 2024

Софи Маринова показа половинката си

От години в медийното пространство се прокрадват слухове, че двамата дълго време са били любовници

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-pokaza-polovinkata-si/211872 Kliuki.net
Софи Маринова показа половинката си

Софи Маринова и Тони Стораро дълго време са имали връзка. Те успели да запазят приятелски чувства един към друг след раздялата. А кой знае, може и тя да продължава? Двамата наскоро записаха обща песен с името: Две лъжи“. Съвсем скоро ще види бял свят.

"Чакането приключи! Тони Стораро е моята мистериозна половинка. Очаквайте песента Две лъжи до дни!“ – написа Софи Маринова.

Все пак изпълнителката се престраши и най-накрая призна с кого се вижда. Публикува сензационна снимка със Стораро. Но причината според тях двамата не е интимни отношения, а  по-скоро работа. Парчето се очаква да се превърне в хита на зимните празници. Почитателите на попфолка буквално пощуряха след като разбраха, че две „гласища“ ще се сблъскат титанично в нов хит.

За нещастие наскоро неприятности сполетяха Софи Маринова. Ромската перла реши да слезе от сцената, след като татко й Марин почина изненадващо. Родителят на изпълнителката почина от рак на 77-годишна възраст.

След кончината му Софка обяви траур. Тя преустанови всичките си изяви за неопределен период от време, за да може да скърби.

След като се навършиха 40 дни от кончината, Софка се завърна на сцената с гръм и трясък.

Източник:  blitz.bg