юли 23, 2024

Стана горещо: Мария Бакалова разголи гръд (СНИМКИ)

Холивудската ни звезда си почива край морето в Италия

https://kliuki.net/kliuki/stana-goreshto-mariya-bakalova-razgoli-grad-snimki/226390 Kliuki.net
Стана горещо: Мария Бакалова разголи гръд (СНИМКИ)

Мария Бакалова публикува кадри с бяла красива рокля, а деколтето й не оставя нищо на въображението. Тя е там на кинофестивал и показва чар и сексапил.

Гаджето й Валери Григоров-младши се пече на Филипините и бори с конкуренцията в новото риалити "Островът на 100-те гривни", което скоро ще видим в ефира на Би Ти Ви.

Бакалова се подготвя за пиеса на Бродуей, по време на фестивала за аниме, комикси и поп култура "Анивенчър комик кон". "Театърът винаги ще ми липсва, макар че не знам кое обичам повече - киното или театъра. Хората са го казали: Едното е хлябът, другото е водата. Едното не може без другото, но просто се фокусираш върху нещата, които са по-готови и са на дневен ред", каза актрисата.

„Има една пиеса, по която в момента работим с мой колега, с който вече сме я снимали. И би трябвало, по някое време, да тръгне към Бродуей, към Ню Йорк", съобщи Мария Бакалова.

Тя не крие, че би си партнирала и с актьори като Кейт Бланшет, Мад Микелсен и Антъни Хопкинс.

"Има страшно много актьори и режисьори, с които искам да работя. Една от големите ми, дълбоки и сакрални мечти ще остане да имам възможността да работя с един от двамата или, дай Боже, и двамата големи, заради които се влюбих в киното - Ларс фон Триер и Томас Винтенберг", завършва тя.

Източник: hotnews.bg