September 19, 2024

Старата любов ръжда не хваща: Алекс Богданска и Даниел Петканов се събраха (СНИМКИ)

На първия учебен ден стават чудеса

https://kliuki.net/kliuki/starata-lyubov-razhda-ne-hvashta-aleks-bogdanska-i-daniel-petkanov-se-sabraha-snimki/230465 Kliuki.net
Старата любов ръжда не хваща: Алекс Богданска и Даниел Петканов се събраха (СНИМКИ)

Появи се стори в Инстаграм, на което Дани Петканов е с бившата си Александра Богданска. Дали са пламнали любовни искри между най-обичаната двойка можем само да гадаем.

Двамата се разведоха, но  в името на детето днес се събраха. Габриел вече е в предучилищна.

"Габриел е в предучилищна. Не разбрах кога порасна и започна да мисли на моменти по-трезво от мен! На добър час, дете мое... не се съмнявам, че ще се справиш и с това!", пише Богданска в профила си.

Драмите между бившите са ежедневие. Последната се разигра на сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева. Лудият репортер реши да не присъства на тържеството на най-добрия си приятел,  а причината – новото гадже на Алекс, което й беше кавалер на сватбата. Даниел се почувствал неловко след като няма жена до себе си и няма кой да заведе. За това реши да сложи на карта една дружба. Кадиев се зарече, че няма да му проговори повече.

Известно за новото гадже на Алекс е, че е доста богат и се занимава с музика. Прави кавъри на сръбски парчета, а публиката харесва изпълненията му.

 

Изтчоник: blitz.bg