май 10, 2024

Сватба йок! Софи Маринова се отърва от булката, Лоренцо е съсипан

Певицата се оказа с участие и на сватбата на сина си

https://kliuki.net/bg-kliuki/svatba-yok-sofi-marinova-se-otarva-ot-bulkata-lorenco-e-sasipan/211025 Kliuki.net
Сватба йок! Софи Маринова се отърва от булката, Лоренцо е съсипан

С пълен график може да се похвали тя, макар да бе прекъснала кършенето по кръчмите заради смъртта на баща си. Подновяването на участията ненадейно поднесе и актуална информация за планираната сватба на Лоренцо. Синът ѝ щеше да се жени на 25 ноември, но ако съдим по графика на майка му, тържество няма да има. На същата дата изпълнителката има изява в Сандански и едва ли е такава работохоличка, че да пропусне венчавката на собственото си дете.

Сватба йок! Софи Маринова се отърва от булката, Лоренцо е съсипан

Така според тази информация сватба наистина няма да има, въпреки че доскоро семейството отричаше подобни твърдения. Преди време се твърдеше, че цялата работа отпада, защото булката била с кандидат-жениха само заради финансовата му стабилност и известността на свекървата. Софи Маринова отрече категорично плъзналите слухове и в крайна сметка и феновете ѝ чакаха с нетърпение купона в Етрополе.

Към момента Лоренцо изживявал доста тежко раздялата и провалените си планове за вечно щастие и любов. Майка му пък наистина скоро не е хвалила бъдещата си снаха, което може би си има наистина лесно обяснение. Преди не пропускаше случай да се покаже с нея, но от известно време историята ѝ в Мрежата мълчи.

Източник: show.blitz.bg