март 29, 2024

Сватбените тоалети на Боби Манекена и Роси Черногорова разпалиха бурни дискусии в мрежата (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/svatbenite-toaleti-na-bobi-manekena-i-rosi-chernogorova-razpaliha-burni-diskusii-v-mrezhata-galeriya-snimki/166932 Kliuki.net
Сватбените тоалети на Боби Манекена и Роси Черногорова разпалиха бурни дискусии в мрежата (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

И за двамата младоженци този брак е втори


Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена се венча за любимата си Роси Черногорова полугол.

Двамата си казаха заветното „да“ преди броени дни на плаж „Перла“ край Приморско. Вероятно си спомняте, че младоженците се залюбиха в началото на пандемията, но предвид ситуацията отложиха нещата. Те подписаха брак през март, но оставиха пищното тържество за лятото.

Двамата си казаха „да“ в църквата „Успение Богородично“ в Царево, след което се насочиха към богато украсения ресторант под аплодисментите на близки и приятели.
Сред гостите на тържеството бяха Диляна Попова, Ивайла Бакалова, която е близка приятелка с младоженката, Азис и дори бившата съпруга на младоженеца – Маги Сидерова, която дойде под ръка с настоящия си съпруг Георги Сидеров. Очевидно двойката, които имат и общ син, са успели да запазят добрите отношения помежду си след раздялата. На сватбеното тържество присъства и синът им.

Първата изява на сцената бе на Папи Ханс, а след него пяха Азис и Деси Слава. Певицата просълзи гостите на тържеството с изпълнението на песента „Лале ли си, зюмбюл ли си“, след което ги събра на дансинга с репертоара си от избрани изпълнения.
След нея запя Азис, който започна с песен, поздрав от кумовете.

Гвоздеят на вечерта бе огненото шоу, което бе последвано от изключително богата и впечатляваща заря. Купонът продължи до късно, а сватбарите почти не седнаха през цялата вечер.

Бурни дискусии в социалните мрежи породи пищната сватба, за която си личеше отдалеч, че не са пестени средства. Освен появилите се клипчета, нашироко бе обсъден Боби Манекена и Роси.

Той заложи на бял костюм за сватбения купон, състоящ се от панталон, елек и сако. Интересното в случая е, че Боби Манекена облече елека на голо, а под него лъщеше ланец със златен кръст. В църквата, както и за някои от снимките му се наложило да облече сакото си.

Тоалетът на булката също не остана незабелязан. Роси Черногорова се врече във вярност на избраника си с дантелена бяла рокля с доста изрязано деколте, подчертаващо пищния й бюст.
И за двамата това е втори брак. Припомняме, че преди седем години Роси Черногорова остана вдовица с две малки деца, след като нейния съпруг Димитър Стоянов-Лудия, бе разстрелян пред кооперацията, в която живееха в Пловдив.
Източник: Уикенд