май 11, 2024

Свекървата е в ужас! Валерия от “Ергенът” се набута в дома на Евгени (От две седмици влюбените го играят пловдивчани)

Пловдив вече си отглежда нова двойка влюбени гълъбчета

https://kliuki.net/bg-kliuki/svekarvata-e-v-uzhas-valeriya-ot-ergenat-se-nabuta-v-doma-na-evgeni-ot-dve-sedmici-vlyubenite-go-igrayat-plovdivchani/212895 Kliuki.net
Свекървата е в ужас! Валерия от “Ергенът” се набута в дома на Евгени (От две седмици влюбените го играят пловдивчани)

По последна информация гаджетата от “Ергенът” се подвизават почти като семейство в града под тепетата. Валерия се била настанила в дома на Евгени и хич не се стеснявала да се шири на отделния етаж, който им осигурило семейството. Палатът на родата бил достатъчно голям, за да приюти влюбените, така че пианистът не се колебал много и я поканил в къщата си. Не се знае как ще се развият отношенията им, но се твърди, че той вече е сериозно надъхан да има деца. Засега младата жена запазвала мълчание по темата, но ако отношенията им вървят все така, може би много скоро у тях ще пропее и наследник.

Единственият кахър на Евгени май ще остане майка му. Още в предаването избраницата и родителката му не блеснаха с особено топли отношения. Как е реагирала свекървата на подобно нашествие в дома си, засега е тайна. Пианистът поддържа изключително близки отношения със семейството си и те неслучайно дойдоха да го подкрепят по време на участието му в риалитито. Там обаче се забеляза сериозно напрежение между спряганата за победителка Валерия и потенциалната ѝ свекърва. Предвид това, че двамката вече живеят заедно, може би томахавките са погребани навътре в земята. Е, поне до следващото избухване на войната.

Източник: woman.bg