май 22, 2024

Тарикат: Вижте как Виктория Капитонова се възползва от  славата

Възползва се най-нагло от красотата си

https://kliuki.net/liubopitno/tarikat-vizhte-kak-viktoriya-kapitonova-se-vazpolzva-ot-slavata/210064 Kliuki.net
Тарикат: Вижте как Виктория Капитонова се възползва от  славата

Ремонт на бартер - това е най-новата мода сред инфлуенсърките. Победителката от първия сезон на „Ергенът“  се възползва от симпатиите на млад интериоирен дизайнер и си направи ремонта на аванта.

Виктория Капитонова заживя в нов дом. В официалния си акаунт в Инстаграм тя пусна фотоси, на които е заснела жилището си в начален етап. На тях няма подова настилка, мазилки и прочие. Рамо и бутнал неин почитател, развиващ се в сферата на интериорния дизайн. Taка ремонтът й излязал почти без пари.

Тарикат: Вижте как Виктория Капитонова се възползва от  славата

Рускинята се смее и казва, че когато си известен съвсем спокойно можеш да си направиш ремонт на аванта. Тя направила няколко срещи с архитекти, които я  насочили към най-новите модни тенденции.  Типично по женски не е пестила пари, а заявила бутиков дизайн.

Мечтата на Капитонова била да има свой собствен дом, в които да има място за снимки. Искала да работи на личен терен. Основният й доход е да печели от съдържание в интернет.

Наскоро тя скандализира социалните мрежи и измамни схеми. Откраднала руски конкурс за популяризация в интернет. Направила ново обучение, в което инвестирала 30 000 лв.

Източник: marica.bg