април 19, 2024

Теди Велинова с царски подарък за Коледа от доктор Енчев (Снимки от празника)

https://kliuki.net/kliuki/tedi-velinova-s-carski-podarak-za-koleda-ot-doktor-enchev-snimki-ot-praznika/148331 Kliuki.net
Теди Велинова с царски подарък за Коледа от доктор Енчев (Снимки от празника)

Теди Велинова определено си живее като кралица с пластичния хирургТеди Велинова получи разкошен пръстен с брилянти, ще последва ли брак?

Теди Велинова получи уникален подарък от половинката си - доктор Ангел Енчев, за Коледа. Моделката, кото в последните години се изявява като интериорен дизайнер, определено си живее царски с пластичния хирург на звездите и поредният подарък от негова страна го доказва. [caption id="attachment_103878" align="alignright" width="300"]Доктор Енчев подари пръстен на Теди Велинова за Коледа Доктор Енчев подари пръстен на Теди Велинова за Коледа[/caption] За Коледа доктор Енчев купил за Теди разкошен пръстен с брилянти, чиято стойност е минимум петцифрена сума, коментират познавачи. Скъпоценното бижу обаче не било придружено с предложение за брак, въпреки очакванията на феновете на двойката. Като причината е в липсата на желание от страна на хирурга. Който се бои да не би с подписа си двамата да развалят хармоничната си връзка. Двамата изкараха Коледа със семейството и приятелите си като самата манекенка се постарала да направи баницата. dr enchevШампанското пък е специален внос от Франция и е розово на цвят. И естествено, също струва не малка сума, научиха от hotarena.net. dr enchev2Учудващо за всички, за разлика от друг път, Теди и докторът не бяха облечени по еднакъв начин. Нещо повече, Велинова се беше спряла на стилна черна рокля с гол гръб, докато Енчев за пореден път предизвика оживени дебати със стила си. Тъй като приличаше повече на папагал, с шарения панталон и синия си елек.