април 28, 2024

Тези снимки доказват, че Лидия и Наско Колев са разделени

Фолк певицата качи провокативни кадри в социалните мрежи

https://kliuki.net/kliuki/tezi-snimki-dokazvat-che-lidiya-i-nasko-kolev-sa-razdeleni/213268 Kliuki.net
Тези снимки доказват, че Лидия и Наско Колев са разделени

Любовната сага между Лидия и Наско Колев май е приключила. На последните снимки блондинката пръска луд сексапил, такъв какъвто избягваше да демонстрира, докато беше с рапъра.

Тя предизвика сърцебиене на мъжката част от последователите. Демонстрира топ пластичност и съвършена фигура, които подържа с много тренировки.

"Това е за всички мъже, тоест за всички хора, които искат животът им да е по-хубав, а не да се превръщат в амеби" –написа многозначно певицата. A дали този коментар е към конкретен човек?

Тези снимки доказват, че Лидия и Наско Колев са разделени

Стотици реакции и коментари заваляха под снимките. Някои от тях бяха твърде разгорещени. Как ли е реагирал ревнивецът Наско на фотосите? Едва ли би му се понравило подобно поведение от макар и вече бившата му приятелка.

Припомняме, че  пореден случай на домашно насилие разтърси фолк гилдията преди няколко месеца. Жертва на него стана крехката пайнерка. Сигнали за това подадоха уплашени съседи. Ченгетата идвали на адреса многократно, но неадекватният от дрога и алкохол Атанас Колев ги гонел защото “бил невинен”. Лидия също отричала за зверствата от страх да не изгуби живота си в поредния побой, издават очевидци. Но да се надяваме, че всичко е вече в историята и младата музикална надежда ще намери щастието.

Източник: blitz.bg