май 31, 2023

Топ 7 - най-нелепите тоалети на концерта за рождения ден на телевизия Планета

https://kliuki.net/kliuki/top-7-nay-nelepite-toaleti-na-koncerta-za-rozhdeniya-den-na-televiziya-planeta/141728 Kliuki.net
Топ 7 - най-нелепите тоалети на концерта за рождения ден на телевизия Планета

В опита си да изпъкнат сред колежките, звездите на компанията се бяха стъкнали в безумни тоалети

Концертът по случай 12-я рожден ден на телевизия Планета беше сред най-чаканите от почитателите на поп фолка събития. Естествено, звездите на компанията се бяха стъкнали подобаващo, знаейки, че имат само няколко минути на сцената, за да покажат най-доброто от себе си. Някои даже се бяха пооляли в стремежа си да изпъкнат.

От kliuki.net проучихме мненията на феновете и съставихме класация на най-безумните тоалети и съчетания, които видяхме на сцената на Зала 1 на НДК. Ето ги и "отличничките".

[caption id="attachment_55519" align="alignleft" width="198"]Андреа Андреа[/caption]

1. Андреа - госпожицата редовно присъства в класациите по кич. За концерта половинката на Кубрат Пулев не изневери на мотото си - "колкото повече, толкова повече". Певицата се беше издокарала с полупрозрачна рокля, естествено с много камъни по нея. Съчетана с груби ботуши. Да не забравим и короната, за която звездата отнесе доста подигравки.

2. Цветелина Янева - полата на звездата щеше да й стои чудесно, ако беше с 10-на килограма по слаба. Вместо това коженият тоалет едвам удържаше напращелите бедра на изпълнителката и аха да се скъса всеки един момент, видяха зрителите.

3. Емилия - странната дълга рокля на още по-странен принт изобщо не се понрави на феновете на хубавицата. "Много зле, прилича на папагал", коментират форумци.

4. Джена - елегантната червена рокля с цепка със сигурност би била много по-изящна, ако певицата беше пропуснала огромното украшение на деколтето си. "прилича на висулки на полилей", изумени са почитателите.

5. Анелия - стегнатото тяло на звездата стоеше добре в късата рокличка с дантела по края. Какво обаче правят тези груби, ужасни кубинки на краката на певицата? "Толкова ли няма едни нежни токчета", дивят се потребителите.

6. Роксана - поредната "кралица", която реши да се появи с корона. И нелепо жълто наметало. За капак певицата се беше стъкнала в изрязано боди, което не беше никак благосклонно към доста едрите й бедра.

7. Мария - тук с пълна сила важи максимата "парите купуват дрехи, но не и стил", коментират феновете. Половинката на Християн Гущеров се появи с тоалет, който със сигурност е дизайнерски и доста скъп. Никой обаче не й беше казал, че модата с половината обръсната глава мина отдавна.

[gallery link="file" ids="55520,55521,55522,55523,55524,55525,55526,55527,55528"]