September 28, 2024

Това Алекс Богданска ли е? Няма да я познаете след интервенциите (СНИМКА)

„Не! Това не е Александра Богданска“ – така реагират последователите в мрежата

https://kliuki.net/kliuki/tova-aleks-bogdanska-li-e-nyama-da-ya-poznaete-sled-intervenciite-snimka/225263 Kliuki.net
Това Алекс Богданска ли е? Няма да я познаете след интервенциите (СНИМКА)

Александра Богданска изцяло се префасонира при пластичния хирург. Тя бе една от най-естествените красавици в българския елит, но до днес. Моделката тотално е загубила естественото си излъчване. Преди няколко години започна с операция на носа, а днес е тотално променена. Изгубила е естествените си черти.

Бившата на лудия репортер Дани Петканов се появи в шоуто „Кой да знае“ по bTV. Зрителите едва я разпознаха.

„Какво си си направила на лицето“, питаха фенове.

Освен ринопластиката е прибегнала и към други интервенции. Оформила е брадичката с филъри. Моделирала е скулите си, за да изглеждат по-изразени. Напомпала е и устни с хиалурон. Богданска няма нищо общо с онова миловидно момиче, което познаваме. Тя беше една от най-харесваните моделки с рекорден брой последователи в Инстаграм. Участва в реклами на три континента - Европа, Япония и САЩ и лицето ѝ продава продукти на известни марки в Германия, Катар, Сингапур, Турция и Испания.

Алекс обаче има принципи и доста често отказва да рекламира доста неща. Причината е синът й, иска  да го възпита както подобава. В работата си като инфлуенсър се съобразява с много неща, включително със заемането на ясни позиции по определени теми.

 

Източник: hotnews.bg