October 25, 2024

Три години след смъртта на Денис Теофиков: Гаджето му не може да го прежали

Алекса сподели сърцераздирателен пост в профила си

https://kliuki.net/kliuki/tri-godini-sled-smartta-na-denis-teofikov-gadzheto-mu-ne-mozhe-da-go-prezhali/232482 Kliuki.net
Три години след смъртта на Денис Теофиков: Гаджето му не може да го прежали

Днес се навършват точно три години oт смъртта на идола на тинейджърите Денис Теодфиков. Трагедията се случи през 2021 година, когато звездата полетя от 6-я етаж на затворен комплекс в столичния квартал „Дружба“. Семейството му замълча по случая, но най вероятно е скочил под въздействието на наркотични вещества.

"Чували ли сте за тези любови, които си толкова силни, че когато погледнеш в очите на човека виждаш своята душа? За онези любови, в които плачеш от радост гледайки ги в очите и докосвайки им лицето? За онези любови, с които нямаш нужда от никого и нищо … Там, където времето с тях спира!“- написа бившата му приятелка Алекса в профила си.

Тя си спомни за силната любов, която изпитала, но смъртта ги разделила.

Пазете, обичайте, радвайте се един на друг, защото днес си тук, утре те няма. Болезненият ми опит ме научи да се радвам на всичко, което имам, но загубих най-ценното и мило нещо в моят живот, нещото, което обичам най-много на този свят. Денко, това си ти …Три години без теб, без моят свят, без моето всичко ….. Не мога и не искам да повярвам ,че повече няма да те видя, че само в сънят ми ще те срещам ….“ – сподели тя.

Източник: hotnews.bg