юли 27, 2024

Три предложения за брак в “Хелс Китчън” (Финалистите на шеф Ангелов връчиха диамантени пръстени на дамите си – Снимки + Видео)

Предаването се превърна в достойна конкуренция на “Ергенът”

https://kliuki.net/reality/tri-predlozheniya-za-brak-v-hels-kitchan-finalistite-na-shef-angelov-vrachiha-diamanteni-prasteni-na-damite-si-snimki-video/223341 Kliuki.net
Три предложения за брак в “Хелс Китчън” (Финалистите на шеф Ангелов връчиха диамантени пръстени на дамите си – Снимки + Видео)

Балабар с готвенето трима участници решиха да се погрижат и за това да си намерят жена. Шеф Ангелов пък сякаш благослови намеренията им и им спретна изненада. Връчвайки им по един годежен пръстен, кулинарят влезе в ролята на Купидон, който най-сетне е решил да даде шанс на пресните влюбени да вървят заедно напред. Така, въоръжени със заветното бижу, Станислав, Димитър и Чоткин коленичиха пред своите избраници – Нели, Симона и Камелия.

Дамите се присъединиха към тях в Кухнята, за да участват заедно в оспорвано състезание. Митко и Симона грабнаха наградата в съревнованието – романтична вечеря за двама. Изненадата обаче последва, след като нежните половинки на мъжете се сдобиха с пръстен и директно заявиха своето “Да!”. В крайна сметка сватбените камбани предстоят и три двойки ще се стягат да готвят заедно доживот.

Участниците в тазгодишния сезон на “Хелс Китчън” безспорно бяха много колоритни. Наред с кулинарните предизвикателства обаче между тях не спряха да прехвърчат и любовни искри.

Митко и Симона например се превърнаха в любима двойка на зрителите. Наскоро дойде и новината, че Чоткин и Камелия стягат сватба. Станислав и Нели пък допълниха картинката на отбора по любов в сезона. Да им е честито!

Източник: lupa.bg