май 02, 2024

Тризначката Надежда удари дъното: Обладават ме наркомани

Позабравената тризначка Надежда хвърли в смут малкото останали свои близки в България

https://kliuki.net/kliuki/triznachkata-nadezhda-udari-danoto-obladavat-me-narkomani/212078 Kliuki.net
Тризначката Надежда удари дъното: Обладават ме наркомани

Тя сподели, че понеже не е мюсюлманка бива малтретирана и тормозена. Спи по улиците,  обладават я психично болни и наркомани.

Преди повече от 6 години трите сестри – Вяра, Надежда и Любов спечелиха „Бип Брадър“. След това те емигрираха в Лондон. Там обаче не им потръгна, може да се каже, че удариха дъното. Само Любов успя да се омъжи и да роди момиченце. Двете й сестри останаха на улицата.

"Прося, за да оцелявам, иначе нямам право да работя легално. Кеш не повече от 50 паунда на ден. Сега минавам през съд, за да докажа, че съм здравомислещ човек. От 6 години се опитваме да стоим далеч от наркотици, цигари, алкохол и проституция в Англия" – споделя Надежда.

Тризначката Надежда удари дъното: Обладават ме наркомани

Истината е, че тя изглежда плашещо. Някога блондинките минаваха за красиви, а днес мъжете предпочитат 83-годишната Лили Иванова пред плашилата от Благоевград. Момите изглеждат наистина страховито.

Вяра и Надежда дори се прекръстиха на Хоуп и Фейт, надявайки се, че така ще им се усмихне късметът.

Риалити звездите редовно чупят тъпомера с бисери. Преди време заявиха, че са осиновени и на различна възраст. Надежда твърдеше, че майка им всъщност е англичанка и дори лекар коментирал с тях, че няма как да са тризначки, защото… били на различна възраст.

Източник: hotnews.bg