април 16, 2024

Участничка в ‘’Ергенът“ заряза милионер, за да се бори за сърцето на Алекс: Шокиращи подробности

Мацката е дружка на Мис Плеймейт 2017г Нора Недкова

https://kliuki.net/kliuki/uchastnichka-v-ergenat-zaryaza-milioner-za-da-se-bori-za-sarceto-na-aleks-shokirashti-podrobnosti/218578 Kliuki.net
Участничка в ‘’Ергенът“ заряза милионер, за да се бори за сърцето на Алекс: Шокиращи подробности

Анна Метушева, която се представи като Шермин в продукцията, изоставя богатото си гадже, з ада влезе.

Най-гледаното шоу в българския ефир стартира снощи  в ефира на bTV. 26 дами ще се борят за сърцето на Алек, а снощи влязоха първите 13.

Метушева е истинска силиконова бомба. Има доста кубици в  гърдите. Мацката решава да влезе в романтичното риалити малко преди да започнат снимките. Разделя се с гадже милионер.

До миналото лято Анна е на върха на любовта с гадже чужденец. Изведнъж  в отношенията им настъпил крах. Разделили се с бурни скандали. За да му го върне, красавицата се намъква в „Ергенът“.

Шермин е хвърлила око на Алек. Той е представен като милионер, а това още повече я привлича.

„Боже,боже,какви безсрамни жени се пръкнаха!!!!Как ли ще се чувстват на стари години???“ –гласят коментарите в мрежата за първия епизод на шоуто.

„За мен „Ергенът“ е възможност да опозная себе си и да намеря това, което търся. Искам да срещна жената на живота си, с която заедно да създадем едно красиво и голямо семейство. Тя трябва да е спонтанна, освободена, уверена и влюбена в живота. Нямам модел – просто трябва да я усетя. Аз съм безобразен романтик – ако намеря правилното момиче, се чувствам като в облаците – свободен и силен, а когато се влюбя, съм готов да дам живота си за човека, когото обичам. Влизам абсолютно чист за това, което ме очаква. Готов съм за едно ново начало!“, споделя Алек непосредствено преди запознанството си с дамите, с които ще споделя ежедневието си в следващите три месеца.

Източник: marica.bg