май 04, 2024

В нетрезво състояние: Арестуваха Диона

Кръвните проби са показали, че е употребила наркотици

https://kliuki.net/kliuki/v-netrezvo-sastoyanie-arestuvaha-diona/216951 Kliuki.net
В нетрезво състояние: Арестуваха Диона

Фолк певицата Диона е арестувана в нетрезво състояние. Тя е спипана на столичния булевард „България“ във вторник. Това не е първата известна личност, която е хваната да шофира след употребата на вредни субстанции.  Миналата година в нетрезво състояние бе заловена Белослава. Тя отказа да се подложи на кръвен тест, което усъмни всички, че не е била само под влиянието на алкохола. Пиян зад волана бе хванат и мъжът на Мария Игнатова - Ивайло Цветков-Нойзи.

Оказа се, че фолкаджийката е употребила кокаин. Полицаите я отвели е Шесто РПУ. Взета й е кръвна проба.

Това се случва точно когато кариерата на певицата е в най-големия си възход. Диона върви с малки крачки към върха във фолка, новото й парче трупа огромен рейтинг. В него тя пее със Софи Маринова.  Броячът в Ютуб показва по 150 хил. гледания дневно. За нея дуетът със Софи Маринова е сбъдната мечта.

Спомня си, че преди години дошла в столицата със скъсан куфар и пари назаем, а днес има обща песен с „най-голямата певица“. Не пропуска да отбележи, че ромската Лили Иванова откликнала на предложението за съвместен проект след по-малко от час размисъл.

Източник: hotnews.bg