май 02, 2024

В ръцете на мъжага: Теди Александрова захвърли дрехите

Певицата без задръжки се награби с нов мъж

https://kliuki.net/kliuki/v-racete-na-mazhaga-tedi-aleksandrova-zahvarli-drehite/213298 Kliuki.net
В ръцете на мъжага: Теди Александрова  захвърли дрехите

Теди Александрова изненада своите почитатели с видеото към новата си песен. Парчето определено разгорещява. Блондинка флиртува със секси мъжага. Можем да видим неприлични пози, а облеклото почти липсва. Нищо за въображението не оставя краят на парчето.

Чисто мокра и полугола, Теди се впуска в прегръдките на своя партньор. Остава загадка засега дали палавницата и сценичният й партньор имат нещо общо в реалния живот. Но такива сцени не биха оставили никой непричастен.

Александрова е известна с буйния си нрав. Тя винаги  е във вихъра на скандала. Изпокара се с Диона и Илиян, при това се раздели и доста шумно с бившето си гадже Емрах Стораро. Двамата сложиха край на връзката си преди повече от година и  половина. И до ден днешен под хитови парчета валят коментари.

„Теди недей бе ще накараш Емрахчо да ревнува!“, „Не мисля ,че заради лигльото Емрах, беше нужно да се вкарва толкова порно в клипа...но щом така си решила.... от всякъде личи, че песента е писана за него....!!!“, пишат последователи в  мрежата.

Изпълнителката обяснява, че в живота й отдавна има нова любов и разправиите със сина на Стораро са останали в миналото.

Източник: telegraph.bg