юли 13, 2024

Валя и Моро настроиха родни звезди срещу Иван и Андрей

https://kliuki.net/kliuki/valya-i-moro-nastroiha-rodni-zvezdi-sreshtu-ivan-i-andrey/143899 Kliuki.net
Валя и Моро настроиха родни звезди срещу Иван и Андрей

Валя и Моро срамят името на България, беснеят родни знаменитости, подкрепени от гневни зрители

Валя и Моро определено не са сред любимците на зрителите. Още в първи сезон на Къртицата феновете се наостриха срещу тях заради поведението им. Сега обаче ситуацията направо излиза извън контрол, а потърпевши ще бъдат не други, а Иван и Андрей.

[caption id="attachment_72563" align="alignleft" width="300"]Валя и Моро Валя и Моро[/caption]

На които им хрумна "гениалната" идея да изпратят Валя и Моро на пътешествие в Европа. Естествено, с идеята да си направят сеира на техен гръб, заради невежеството и поведението им. Само дето този път опосумите не са си доизбистрили идеята. Предаването "Валя и Моро превземат света" е пълен провал, а единственото, което правят двамата роми, е да срамят името на България пред чужденците, беснеят зрителите.

[caption id="attachment_72564" align="alignright" width="215"]Ангел изригна срещу Валя и Моро Ангел изригна срещу Валя и Моро[/caption]

Мнението им е подкрепено и от доста родни звезди. Пръв срещу Валя и Моро и идеята на продуцентите скочи певецът Ангел, от дуото Ангел и Мойсей. "Срам ме е! Презирам ви заради жалките ви опити да правите рейтинг чрез простащина и байганьовски хумор", изригна певецът в личния си профил във Фейсбук. "Ясно ми е, че таргетът ви са селяндури, ама нали разбирате, че така срамите българското име", продъжава гневният изпълнител.

Ангел беше подкрепен и от Павел Владимиров - водещ на "Здравей, България" и участник в "Като две капки вода". Който допълва, че идеята на Иван и Андрей да пуснат Валя и Моро в Европа само затвърждава представата на чужденците за нас. А именно, че българите сме нация от цигани, туземци и какво ли още не.