май 02, 2024

Веселин Маринов направи емоционално признание

За певеца работата се е превърнала в хоби

https://kliuki.net/kliuki/veselin-marinov-napravi-emocionalno-priznanie/211333 Kliuki.net
Веселин Маринов направи емоционално признание

Веселин Маринов призна, че наистина обича това, което прави. Предстоят три големи концерта в края на ноември и нов албум.

Той разказва, че една песен не идва в даден албум, за да попълни бройка, а заради потребността. Срещите му с хората са една обич, която го мотивира да дава всичко през годините и да бъде качествено. Работи с уникален оркестър, който е негова сбъдната мечта.

Сподели също нещо, което не му носи радост в живота.

"Когато съм си вкъщи, с близките ми хора, съзнавам, че работата много ми е взела, защото аз почти нямам личен живот. Моите приятели петък и събота заминават за някъде, а аз не ходя на почивка, нямам време за любимите си хора. Осъзнавам това.. Опитвам се да го променя. Давам обещания, че следващата година ще е различна"- тъгува изпълнителят.

Той пожела на всичките си почитатели да изпитат радостта да станат баба и дядо, за да осъзнаят силата на това чувство . За него това е една любов, която можеш да усетиш тогава, когато тя се появи наистина.

„Имам чувството, че Господ беше влязъл в техните лица в този момент. След някоя и друга година, когато пораснат внуците, ми се иска да ги взимам с мен навсякъде, за да познават нашите герои, градовете ни, красотата, всичко. За да станат духовно богати хора" – разказва още Маринов.

Източник: blitz.bg