април 27, 2024

Вики от "Мастило" след изцепката с лайната по Би Ти Ви: Заставам зад децата си!

Пeтя Дикова не се сърди, че са я свалили от ефир

https://kliuki.net/kliuki/viki-ot-mastilo-sled-izcepkata-s-laynata-po-bi-ti-vi-zastavam-zad-decata-si/210084 Kliuki.net
Вики от "Мастило" след изцепката с лайната по Би Ти Ви: Заставам зад децата си!

Вики Терзийска сподели, че напълно подкрепя децата си по време на тяхното участие в предаването на bTV. Певицата изрази категорична подкрепа за децата си, докато те бяха гости в предаването на Петя Дикова. Те предизвикаха такава простотия, че дори се наложи предаването да бъде свалено от екран.

Пролетта, когато те гостуваха с майка си в студиото, двете малки дами нарекоха ястията, приготвени от Вики, "лайна". Петя Дикова остана изненадана от отговора им, когато беше попитана дали техните приятели гледат предаването, и те отговориха, че не, защото всички не могат да понасят bTV.

Вики от "Мастило" след изцепката с лайната по Би Ти Ви: Заставам зад децата си!

Според слухове в телевизията, именно държанието на децата на Вики е потенциалната причина за нейното понижаване в длъжност като кореспондент. Въпреки това тя не се обижда на ситуацията и отбелязва, че тя и нейните деца имат близки и хармоничен отношения. Споделя, че се е нуждала от достатъчно храброст, за да си вземе двете малки деца в студио на предаване, което се излъчва онлайн.

Вики от "Мастило" след изцепката с лайната по Би Ти Ви: Заставам зад децата си! - Снимка 2

Поведението на децата дори успя да заеме първото място по просташко поведение в ефира, изземвайки „титлата“ на Борил на Блатечки.

Вики Терзийска също така споделя, че завела децата си в студиото на "Тази неделя" с конкретна цел - да им покаже мястото, където работи и дори някой ден може и те да се реализират професионално там.

Източник: lupa.bg