април 23, 2024

Виктория Бекъм втрещи с анорексично тяло (Спайската заприлича на скелет – Снимки)

Госпожа Бекъм е страшна за гледане, отслабна драстично заради конфликт в семейството

https://kliuki.net/kliuki/viktoriya-bekam-vtreshti-s-anoreksichno-tyalo-spayskata-zaprilicha-na-skelet-snimki/199612 Kliuki.net
Виктория Бекъм втрещи с анорексично  тяло (Спайската заприлича на скелет – Снимки)

На 29 януари се появиха снимки на Виктория Бекъм , на които се вижда как топ дизайнерката и дъщеря й Харпър пазаруват в центъра на Лондон. Феновете на семейство Бекъм буквално бяха шокирани от вида на Пош Спайс – 48 годишната знаменитост съвсем отслабна и изглежда като скелет. А това показва, че госпожата преживява нервно изтощение.

Виктория Бекъм втрещи с анорексично  тяло (Спайската заприлича на скелет – Снимки)

Виктория бе облечена небрежно – в сива тениска, дънки, носеше тъмна очила, а косата й бе разпусната. Това е един от редките случаи, когато можем да я видим без стил.

Запознати са на мнение, че състоянието й се е влошило сериозно през последните няколко месеца. Конфликтът със сина й Бруклин и снахата Никола, както и дълговете, в които затъна компанията на мисис Бекъм предизвикаха неописуем стрес на звездата. Която почти спря да се храни – понякога яде веднъж на ден, а друг път пренебрегва храната и пие само вода.

Виктория Бекъм втрещи с анорексично  тяло (Спайската заприлича на скелет – Снимки) - Снимка 2

Трябва да отбележим, че най-големият син на семейството Бруклин, който се ожени за милиардеската щерка Никола Пелц напълно се откъсна от родителите си. Благодарение на съпругата си, която даде да се разбере, че няма да мели брашно със свекърва си, той напълно игнорира майка си и баща си. Дори пропусна Коледния празник на фамилията , който всяка година Виктория организира за децата си.

Виктория Бекъм втрещи с анорексично  тяло (Спайската заприлича на скелет – Снимки) - Снимка 3

Нищо чудно, че сега Пош Спас е заприличала на анорексичка и е само кожа и кости, притесняват се почитателите й. И коментират, че е изтощена и няма радост в погледа й, а беше такава красавица в младостта си.