май 19, 2024

Виктория от “Ергенът” ветролее четирибуквие в Гърция (Устатата мома хвърли дрехите – Снимки)

В южната ни съседка се подвизава доскорошната ергенка

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-ot-ergenat-vetrolee-chetiribukvie-v-garciya-ustatata-moma-hvarli-drehite-snimki/222885 Kliuki.net
Виктория от “Ергенът” ветролее четирибуквие в Гърция (Устатата мома хвърли дрехите – Снимки)

Тя бе от последните дами, които напуснаха шоуто, и явно смело продължава напред. След като Алек не я избра като потенциална кандидатка за финала, Виктория е решила да си подари воаяж в Гърция. Именно от там тя се показа в Мрежата, като даже хвърли дрехи и малко задръжки. Предвид топлото време и слънчевите плажове съвсем естествено е да покаже и малко повече плът.

Без да се стеснява, момата директно развя задните си части пред камерата, порейки вълните и кършейки коси за пред публиката. Е, не става ясно кой е зад апарата, а предвид скорошното ѝ изявление, че е сингъл, може и да не е потенциален партньор. По последна информация брюнетката е доста разочарована от мъжката аудитория и въпреки че е готова за семейство и наследници, явно нещата на любовния фронт в момента куцат.

Така Виктория успя да провокира вниманието на интернет маниаците. Пустият плаж, на който се пусна по бански, вероятно доста ѝ харесва. По това време на годината в Гърция е спокойно и човек може да се наслаждава на спокойствие и повече дискретност. Независимо с кого е на почивка, устатата мома си прекарва добре и даже успява и да го покаже пред последователите си.

Източник: marica.bg