September 08, 2024

Влезе в провокация: Емилия пя полугола (СНИМКИ)

За сценичното си представяне бе избрала сутиен и дантелен панталон

https://kliuki.net/kliuki/vleze-v-provokaciya-emiliya-pya-polugola-snimki/227087 Kliuki.net
Влезе в провокация: Емилия пя полугола (СНИМКИ)

Емилия тръгна по пътя на своите колежки и си позволи да излезе на сцената по сутиен и дантелен прозрачен панталон. Не можем  да отречем, че събра очите на хората с перфектното си тяло.

"Сцената е огледало на душата ми", написа фолкаджийката под снимките, които пусна в социалните мрежи. Тя получи куп одобрителни коментари, като масовото мнение и на жени, и на мъже е, че е много красива.

Напук на слуховете за раздяла, Емилия се радва на семейно щастие с мъжа си Жорж Башур и децата си. Попфолк изпълнителката сподели кадри от последната им идилична семейна ваканция, на която се виждат и всичките ѝ наследници – синът ѝ Иван и дъщеря ѝ Мира, които са от брака ѝ с бизнесмена Коко Динев, както и малката й 2-годишна дъщеричка Жоржина, която е плод на любовта ѝ с Жорж.

Злите езици гововреха, че Башур се е изнесъл от семейното гнездо и е заживял с брокерка. Емилия го молела да се върне при семейството си. Тя дори му предложила финансова подкрепа, само и само да бъдат заедно. Дали Жорж се е възползвал от предложението, можем само да гадаем.

Източник: blitz.bg