October 18, 2024

Войната продължава: Меди призна, че е посветил песен на Моника Валериева

Това сподели самият той на участие

https://kliuki.net/kliuki/voynata-prodalzhava-medi-prizna-che-e-posvetil-pesen-na-monika-valerieva/232214 Kliuki.net
Войната продължава: Меди призна, че е посветил песен на Моника Валериева

Меди направи шокиращо разкритие по време на  едно от последните си участия. Певецът сподели с феновете си, че песента „Не, мерси“ е посветена на Моника Валериева.

Двамата имаха доста бурна връзка. Те се събираха и разделяха многократно, но накрая всеки продължи по пътя си. Днес Меди е щастливо обвързан със своя колежка на име Габриела. Двамта публикуваха общи снимки, на които се целуват. Имат и дуетна песен на  име „Женен“.

 "Най-красивата двойка. Вие двамата сте заедно. Няма лошо. Любовта е сладко нещо", пишат в коментари фенове на Меди.

Говори се., че двамата с Моника са се разделили заради изневяра. Може би “Не, мерси“ не е единствената песен от репертоара на звездата, посветена на Моника. Именно в парчето „Мария, Мария“ Меди възпява изневярата.

Песента, която той споменава, че е за неговата бивша приятелка Меди пее: "Знам, че за бившите като за мъртвите се говори добро или нищо, ако искаш звънни, пазя номера ти, само за да не ти вдигна вече никога повече".

Поредната и явно последната раздяла между Моника и Меди беше повече от драматична. Двамата се изтриха взаимно от социалните мрежи, а плеймейтката дори реши да премахне татуировката си в чест на певеца.

 

Източник: telegtraph.bg