март 29, 2024

Яна Димитрова глези Петко с нова кола

https://kliuki.net/kliuki/yana-dimitrova-glezi-petko-s-nova-kola/144300 Kliuki.net
Яна Димитрова глези Петко с нова кола

Яна Димитрова изкарва не по-малко пари от съпруга си, издават техни приятели

Яна Димитрова е решила да направи сериозен подарък на Петко Димитров. Танцьорката си е наумила да купи на съпруга си Мерцедес последен модел, тъй като неговият вече е на няколко години, издават я нейни близки. Бившата на певеца Орлин Павлов смята да направи това през есента, когато се възстанови от раждането и се завърне на работа.

[caption id="attachment_77915" align="alignleft" width="300"]Яна Димитрова и Петко Яна Димитрова и Петко[/caption]

А за тези фенове, които смятат, че Яна Димитрова ще купи подаръка за Петко с неговите собствени пари, истината е малко по-различна, категорични са близките до семейството. Танцьорката винаги е разполагала със средства, тъй като родителите й са доста заможни. Техни познати разкриват, че бащата на госпожа Димитрова имал успешен бизнес, който му позволявал да осигури на дъщеря си всичко, което си поиска. И това далеч не е всичко. Яна Димитрова успя да покаже доста предприемчив дух като извлече максимума от сполетялата я покрай Денсинг Старс и връзката й с Орлин слава.

Танцьорката създаде собствена школа за танци, която бързо доби голяма популярност в столицата и бързо се разрасна до два клуба, в които предават цял куп специалисти по танци. Естествено, приходите са повече от солидни и отиват директно в джоба на младата майка. А тези,които искат да получат частни уроци по танци лично от нея, трябва да се бръкнат с 50 лева за час, научиха от Агенция ПИК.