март 29, 2024

Яна Димитрова още се бори с килограмите от раждането (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/yana-dimitrova-oshte-se-bori-s-kilogramite-ot-razhdaneto-snimki/144447 Kliuki.net
Яна Димитрова още се бори с килограмите от раждането (Снимки)

Яна Димитрова все още не смее да се пусне в по-разголени дрешки

Яна Димитрова явно още се бори с килограмите от раждането. Танцьорката се появи за пръв път на купон след като дари с наследник съпруга си Петко Димитров. Гостите в столичния клуб, в който Яна Димитрова пристигна с приятелска компания, обаче забелязаха, че младата майка явно още се смущава от килограмите, качени по време на бременността си.

[caption id="attachment_78853" align="alignleft" width="300"]Яна Димитрова в компанията на Мика Стоичкова Яна Димитрова в компанията на Мика Стоичкова[/caption]

Хубавицата се беше опаковала сериозно с дънки и широка черна блуза. Които скриваха практически цялото й тяло. "Явно има да сваля още килца и затова не смее да се пусне в по-разголени дрехи", коментираха хора от заведението. В същото време обаче в лице танцьорката определено изглежда отслабнала, което ясно си личи и от снимките.

Като никога, Яна Димитрова не беше придружена от съпруга си Петко. Бившата на певеца Орлин Павлов предпочете да се забавлява в компанията на Мика Стоичкова, с която се сближиха доста след последния сезон на "Денсинг Старс". Заедно с тях беше и танцьорът Наско Месечков.

Тримата се кефеха на изпълненията на младата звезда на Пайнер Галин, а за Яна Димитрова това е и първо вечерно излизане с приятели откакто роди малкия Доминик, припомнят от hotarena.net.

[gallery link="file" ids="78854,78855,78856,78857"]