април 26, 2024

Яна Димитрова - първа дружка с бившата на Петко

https://kliuki.net/kliuki/yana-dimitrova-parva-druzhka-s-bivshata-na-petko/145810 Kliuki.net
Яна Димитрова - първа дружка с бившата на Петко

Яна Димитрова изобщо не ревнува от Мария Игнатова, двете редовно си общуватЯна Димитрова няма никакъв конфликт с бившата съпруга на половинката си

Яна Димитрова изобщо не ревнува от Мария Игнатова. Напук на твърденията в доста медии, че танцьорката не може да диша блондинката, това въобще не е вярно. Даже напротив. Оказа се, че двете са в много добри отношения и дори си общуват редовно по телефона.

[caption id="attachment_87628" align="alignright" width="300"]Яна Димитрова е дружка с Мария Игнатова Яна Димитрова е дружка с Мария Игнатова[/caption]

Танцьорката и водещата дори си разменят снимки на синовете, които и двете имат от Петко Димитров. Като Виктор - синът на собственика на Night Flight от Мария Игнатова редовно прекарва време с новото семейство на татко си, научиха от Hotarena.net.

Нещо повече, според запознати хлапето практически се отглежда от Яна и Петко, отколкото от собствената си майка, която се оправдава с многото ангажименти покрай телевизионните предавания, които води. Малкият Виктор се разбирал повече от добре с Яна Димитрова и се радвал страшно много на братчето си Доминик.

Самата Мария признава, че малчуганът е чакал с нетърпение да стане батко и сега се хвали навсякъде с бебето на баща си. Яна пък нямала абсолютно нищо напротив синът на Мария и Петко да прекарва времето си у тях. Танцьорката се оказала достатъчно разумна, за да не прави проблеми от факта, че преди нея бизнесменът е имал и друго семейство.

Освен това бившата на Орлин Павлов е наясно, че Петко обожава Виктор и затова е приела хлапето без никакви резерви, разкриват нейни приятелки. Димитров пък оценявал благия характер на новата си съпруга и не й давал абсолютно никакви поводи за ревност, издават близки до двойката.

Припомняме ви, че преди да се ожени за Яна, от която има син Доминик, Петко Димитров за кратко имаше брак и с Мария Игнатова, от която е първородният му син Виктор.