април 18, 2024

Яна Димитрова разкри пред приятели: Да, бременна съм!

https://kliuki.net/kliuki/yana-dimitrova-razkri-pred-priyateli-da-bremenna-sam/142152 Kliuki.net
Яна Димитрова разкри пред приятели: Да, бременна съм!

Съпругата на Петко Димитров действително чака бебе, от суеверие пази новината в тайна

Един от най-упоритите слухове в последните месеци вече има своето потвърждение! Яна Акимова, вече Димитрова, е бременна! Танцьорката и съпругът й - бизнесменът Петко Димитров очакват бебе. Самата Яна се е изпуснала за щастливата новина пред близките си, научиха от blife.bg. Бившата половинка на певеца Орлин Павлов е вече в петия месец като бебето се очаква да се роди през май. Тя и Петко обаче от суеверие пазят радостната вест в тайна.

[caption id="attachment_58636" align="alignleft" width="300"]Яна е бременна! Яна е бременна![/caption]

Припомняме ви, че връзката на двамата от самото начало е съпътствана от слухове за евентуална бременност на Яна. Бързата им сватба също допълнително подсили приказките, че новоизлюпените младоженци очаква наследник и затова бързат с ритуала.

За капак, снимките на танцьорката от купона за Нова година, съвсем убедиха феновете, че Яна е бременна. На кадрите госпожа Димитрова е с доста свободна рокля, която обаче не успяваше да скрие очертанията на коремчето й.

Припомняме ви, че Яна и Петко се ожениха след само няколкомесечна връзка, която започна по време на шоуто "Денсинг старс". Двамата отнесоха доста критики заради слуховете, че по същото време танцьорката все още е била с Орлин и му е слагала рога с Петко.