юни 19, 2024

Яна и Петко Димитрови се сдобиха с наследник!

https://kliuki.net/kliuki/yana-i-petko-dimitrovi-se-sdobiha-s-naslednik/143704 Kliuki.net
Яна и Петко Димитрови се сдобиха с наследник!

Яна и Петко вече са горди родители, близката им приятелка Николета Лозанова издаде новината

Яна и Петко Димитрови вече са горди родители. Двамата се сдобиха с наследник след като танцьорката дари половинката си със син, който е втори за бизнесмена. Щастливото събитие се е случило вчера, а близката приятелка на Яна и Петко - Николета Лозанова, издаде новината в личния си профил във Фейсбук.

[caption id="attachment_70868" align="alignleft" width="300"]Яна и Петко се сдобиха със син Яна и Петко се сдобиха със син[/caption]

"Честит втори син, Петко", написа плеймейтката в социалната мрежа. И пожела на малкия да наследи от баща си страстта му към живота и усета към бизнеса и да бъде винаги обичан и уважаван, видяха от "24 часа". След думите й, пожеланията към Яна и Петко заваляха с пълна сила и на профила на бизнесмена. Все още липсва информация как щастливите родители ще кръстят детето си.

Малкият е първо дете за танцьорката и второ за бизнесмена, който има още един син от ТВ водещата Мария Игнатова, с която даже имаха и краткотраен брак. Припомняме ви, че Яна и Петко се запознаха по време на танцовото риалити Денсинг Старс, където танцуваха заедно. Малко след началото му двамата станаха двойка и в живота, макар дълго време да отричаха, че помежду им има нещо повече от приятелство.

Заради бизнесмена танцьорката заряза дългогодишния си приятел, певецът Орлин Павлов.