април 28, 2024

Забогатя ли? Вижте какво си позволи Александра Богданска

Алекс работи по цял ден - докато обядва, вечеря, преди лягане, почти постоянно

https://kliuki.net/kliuki/zabogatya-li-vizhte-kakvo-si-pozvoli-aleksandra-bogdanska/211603 Kliuki.net
Забогатя ли? Вижте какво си позволи Александра Богданска

Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и вече е наела пиар, агент, монтажист и оператор.

По време на брака си с Даниел Петканов двамата правели всичко сами. Откакто се разделиха Алекс е наела екип, който да й помага. Потребителите в мрежата шушукат, че явно е увеличила драстично доходите си.

Докато живеела с Даниел била превърнала спалнята си в офис – в него правила всичко, освен да спи и  да бъде интимна с мъжа си. Била офис с компютъра, на който монтирали клипове, и те сливали интимна, работна и социална среда в едно и това довело до разрива в отношенията им.

Красавицата споделя, че вече осъзнава, че човек без екип е нищо. Преди правела клиповете си монтирала ги, отговаряла на мейли, комуникирала с клиенти, пишела фактури и плащала данъци. Но вече си има екип от професионалисти и може да си позволи да се занимава само с креативната страна на работата си.

Научила се е да бъде нежната страна в отношенията и да не се състезава с мъжа до себе си. С Петканов често го правели- - кой ще вземе повече работа и ще привлече нови клиенти. Той й се сърдел, че приема много ангажименти, защото очаквал да прекарва повече време у дома.

Източник: hotnews.bg